Ha arribat l’aigua corrent a Thionge Woloff

Fa un temps es va fer una instal.lació de 450 metres, des del dipòsit públic més proper fins a les instal.lacions del poblat i l’escola, per tal que arribés aigua potable a la població de Thionghe Woloff. Aquesta instal·lació, que s’ha finançat al 100% amb les aportacions de socis i donants d’AETTO, arriba a diferents fonts, a la casa habilitada per als professors  i als  lavabos de l’escola. 

Precisament, la tarda del 7 d’agost del 2019, vam poder gaudir d’una innovació que canviarà la vida de la gent de Thionge Woloff. Vam veure que de les aixetes instal·lades a fora del pati de l’escola, sortia aigua. Aigua!!! No ens ho podíem creure. Vam recórrer tot el poblat i, efectivament, des de totes les fonts instal·lades en sortia aigua. Tots estàvem molt contents. Sabíem que això era un gran progrés per al poble, sobretot per a les dones, qui són majoritàriament les traginadores d’aigua del pou les cases.

Tothom cantava, ballava, anaven d’un lloc a l’altre. Ens abraçavem. Era increïble! Després de passar 21 dies allà sense aigua corrent, ara podíem gaudir de l’aigua a la casa habilitada per als professors i a les fonts properes al poblat. 

Mica en mica, i gràcies a les aportacions a AETTO, es va millorant les condicions del poblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *