Ajuda’ns de la manera que et vagi millor

Ajuda’ns econòmicament

Gràcies per endavant per interessar-te per la nostra associació. Per a poder seguir creixent i realitzant els nostres projectes necessitem la teva ajuda. AETTO Catalunya no seria possible sense la solidaritat i les contribucions de totes i tots.

Pots ajudar-nos de vàries maneres. Escull la que més et convingui:

  • Donacions econòmiques: qualsevol aportació, per petita que sigui, és molt necessària per ajudar-nos a tirar endavant els nostres projectes. Com ho pots fer?
    • Fes-te Teamer i dóna tan sols 1€ al mes:

‘Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea de què sols, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes.’

  • Fes una aportació econòmica de manera puntual

Si prefereixes col·laborar puntualment amb AETTO Catalunya pots fer un donatiu al nostre Paypal, clicant el següent botó:

o pots fer una aportació per transferència – puntual o periòdica- al CC d’AETTO:

BBVA l’Escala BIC: BBVAESMM. IBAN: ES1401822570100201769942

  • Fes-te soci/a de l’associació amb una quota mensual de mínim 10 € al CC d’AETTO: BBVA l’Escala BIC: BBVAESMM. IBAN: ES1401822570100201769942

Qualsevol ajuda és necessària, si no pots fer cap donatiu, comparteix la nostra pàgina i explica el projecte d’AETTO Catalunya als teus amics i familiars.

Ajuda’ns amb el teu temps

T’oferim l’opció que puguis entrar a formar part dels nostres projectes, aportant els teus coneixements i el teu temps per organitzar events solidaris, recollida de material o participant en les tasques de l’associació AETTO.

També ens pots ajudar fent donacions de material mèdic i sanitari, educatiu… o organitzar alguna campanya per recollir-ne. També ens pots cedir algun espai per tal que hi poguem realitzar alguna activitat solidària.

Si tens qualsevol dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres!